Een gezond en vitaal 2022

preventief-werken-1Het nieuwe jaar 2022 is weer van start gegaan. Ik wil je het allerbeste toewensen. Veel geluk, gezondheid, gezelligheid, vitaliteit, nieuwsgierigheid, doorzettingstijd…..teveel om op te noemen. Ik kan je van alles wensen maar je zult het toch zelf moeten doen en in actie komen.

Mijn slogan “Don’t expect to see a change if you don’t make one” is voor ons allemaal van toepassing, voor jou en ook voor mij. En zeker in deze corona tijd is zelfzorg en preventie nog belangrijker geworden.

Wil jij ook in actie komen om dit jaar aan je  gezondheid te werken, fitter worden, meer focus, beter in je vel, gewicht verminderen, andere leefstijl, meer gaan bewegen. Noem maar op. En zou je het fijn vinden om dit samen met andere gelijkgestemden mensen te  gaan doen? Dan nodig ik jou uit in mijn besloten Facebookgroep #LeefJezelfVitaal. Iedere maand een ander thema, onderwerpen zoals Mindset, Voeding, Beweging, Ontspanning, Zingeving…… Deelname is gratis, maar ik verwacht wel van jou een interactieve deelname in de groep. We gaan samen aan de slag om er een actief vitaal jaar van te maken, met als doel VITAAL te worden, VITAAL te zijn en VITAAL te blijven want VITALITEIT staat voor LEVEN in GEZONDHEID, zowel fysiek als mentaal.

 

Preventief werken aan een GEZONDE LEEFSTIJL is een cadeautje DAT JE PAS LATER UITPAKT!

 

Heb je nog vragen, dan hoor ik je graag.  Mijn mail adres is marly@voedingscoachmarly.nl

 

Ben je geïnteresseerd? Meld je nu aan via onderstaande link https://www.facebook.com/groups/315141407145690

 

Ik zou het leuk vinden als je erbij bent! Je kunt je nog aanmelden.

Geef een reactie